Copa Amèrica

Argentina, a semifinals amb ‘Dibu’ d’heroi en els penals

Argentina ha patit per accedir a les semifinals de la copa Amèrica. Equador, amb el tècnic català Fèlix Sánchez Bas, ha tingut una oportunitat d’or per fer-la grossa, però ha cedit en la tanda de penals, amb protagonisme positiu per al porter Dibu Martínez, que n’ha aturat dos. Leo Messi, en canvi, ha fallat el seu, que ha executat a l’estil Panenka.

Amb Messi recuperat i titular, els argentins han fet l’1-0 en el minut 35, gràcies al central Lisandro Martínez, que ha rematat de cap una centrada de Mac Allister. L’equatorià Enner Valencia ha fallat un penal (62’), una de les diverses ocasions que han creat els de Félix Sánchez. L’empat s’ha fet esperar i no ha arribat fins al temps afegit, obra de Kevin Rodríguez (1-1).

La tanda decisiva ha acabat amb l’error de Messi. Però ha aparegut Dibu per aturar els penals de Mena i Minda. Mac Allister, Montiel i Otamendi no han fallat, i els argentins han accedit a semifinals (4-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)