1a divisió FEF

Víctor Narro, primera incorporació del Nàstic

El Nàstic de Tarragona ha iniciat la planificació per a la temporada 2024/25 amb diverses novetats. La primera incorporació confirmada és la de Víctor Narro, extrem de 25 anys nascut a Mallorca, que arriba lliure després de finalitzar el seu contracte amb el CD Lugo. La temporada passada, Narro va disputar 30 partits de lliga a la mateixa categoria que el Nàstic i dos partits de copa, amb dos gols i tres assistències. El club grana ha assegurat els seus serveis fins al 30 de juny de 2026.

Les sortides

Vuit jugadors no continuaran al club, i n’hi ha tres més que tenen una oferta de renovació sobre la taula i han de decidir el seu futur en els pròxims dies. Entre els jugadors que finalitzen contracte i no han rebut oferta de renovació hi ha Dani Parra, Andy Escudero, Álex Mula i Maurizio Pochettino. A més, Alan Godoy (Alavés) i Iker Recio (Alcorcón) tornen als seus clubs d’origen després de les seves cessions. Els altres dos jugadors que no continuaran malgrat tenir una oferta de renovació són Pablo Trigueros, que ha optat per marxar a l’Andorra, i Nacho González, qui ha rebutjat l’oferta.

D’altra banda, David Concha i Ander Gorostidi són els altres dos jugadors que tenen una oferta per continuar amb el Nàstic, mantenint així la possibilitat de seguir al club.

El cos tècnic

L’equip tècnic del Nàstic per a la propera temporada continuarà amb la mateixa estructura que la temporada passada. L’entrenador principal, Dani Vidal, ja tenia contracte en vigor, i ara s’ha confirmat la renovació per una temporada més d’Iván Moreno, segon entrenador, Jordi Abella, preparador físic, i Manolo Oliva, entrenador de porters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)