Eurocopa

La UEFA anuncia les sancions per a Demiral i Bellingham

Eurocopa. El turc és castigat amb dos partits de sanció, mentre que el migcampista del Madrid, que haurà d’assumir una multa de 30.000€, rep un tracte de favor del màxim organisme del futbol europeu i podrà disputar els quarts de final

La UEFA ha anunciat les sancions de Merih Demiral i Jude Bellingham. El central turc es perdrà els quarts de final i les hipotètiques semifinals en cas que la seva selecció guanyi els Països Baixos per la celebració del seu segon gol en els vuitens davant el combinat d’Àustria (1-2). El defensa de l’Al-Ahli saudita va celebrar el seu doblet fent la “salutació dels llops”, un gest associat a una organització paramilitar d’ideologia racista i xenòfoba vinculada al moviment d’extrema dreta anomenat Ülkücü.

Per la seva banda, l’internacional amb Anglaterra haurà d’assumir una multa de 30.000€ pel seu gest en l’enfrontament contra Eslovàquia (2-1), en què es va tocar els genitals de manera despectiva davant la banqueta rival. No obstant això, el jugador del Madrid ha rebut un tracte de favor de la UEFA, que li ha imposat un partit de sanció que no haurà de complir imminentment, sinó al llarg del termini d’un any, fet que li permetrà disputar els quarts de final contra Suïssa.

El màxim organisme del futbol europeu justifica les sancions argumentant, en el cas de la de Demiral, que “incompleix els principis generals de conducta, viola les normes bàsiques de conducta decent i utilitza un esdeveniment esportiu per a manifestacions de caràcter no esportiu i per desprestigiar el futbol”, mentre que la de l’anglès “viola la normativa bàsica de conducta decent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)