Més futbol

Thiago Alcántara penja les botes

Amb 33 anys, Thiago Alcántara ha decidit posar el punt final a la seva carrera com a futbolista professional. Després d’acabar el contracte amb el Liverpool el passat 30 de juny, el jugador format a les categories inferiors del Barça no vestirà la samarreta de cap altre club, tal com va avançar el periodista Fabrizio Romano. Tot i que no continuarà com a jugador, sembla que Thiago seguirà vinculat al món del futbol.

Els problemes físics i les lesions han condicionat la seva carrera. Aquesta última temporada al Liverpool ha estat especialment difícil per a ell, ja que només ha pogut disputar cinc minuts contra l’Arsenal. Aquesta situació l’hauria portat a prendre la decisió de retirar-se com a futbolista professional.

Thiago penja les botes després de disputar 487 partits com a professional, repartits entre el Barça (filial i primer equip), el Bayern, el Liverpool i la selecció espanyola. En aquests gairebé 500 partits, Thiago ha estat capaç de guanyar-ho tot i s’acomiada del futbol, com a jugador, amb 35 títols al seu palmarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)