2a divisió FEF

Bigas deixa l’Olot per motius personals

2a FEF. El lateral peraladenc es desvincula del club després de sis temporades en el conjunt garrotxí en dues etapes diferents en què ha disputat 161 partits i ha celebrat tres ascensos de categoria

David Bigas es desvincula de la UE Olot. Tot i que l’entitat apostava per la continuïtat del lateral esquerre a 2a FEF, motius personals han propiciat una rescissió de contracte de mutu acord, tal com ha explicat el club en un comunicat en què agraeix el compromís del futbolista peraladenc.

El jugador format en el Girona, un dels pesos pesants del vestidor garrotxí, s’acomiada després de participar en sis cursos amb l’equip -en dues etapes diferents- en què ha acumulat 161 partits i ha celebrat tres ascensos de categoria. En la temporada 2023/24, en què es va certificar el retorn a la quarta divisió estatal, Bigas va disputar 32 jornades de 3a FEF -només una entrant des de la banqueta- i va marcar un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)