Més futbol

Set catalans confirmats en la llista definitiva per als Jocs de París

La FEF ha anunciat la convocatòria de 18 jugadors de la selecció olímpica, de la qual formen part set futbolistes de Catalunya

La FEF ha anunciat la llista definitiva de 18 jugadors que representaran la selecció olímpica en els Jocs de París 2024. La convocatòria destaca per l’àmplia representació catalana, i és que compta amb la presència de set futbolistes de Catalunya; Arnau Tenas (PSG), Joan Garcia (Espanyol), Pau Cubarsí (Barça), Marc Pubill (Almeria), Eric Garcia (Barça), Adrià Bernabé (Parma) i Sergio Gómez (Manchester City).

La resta de seleccionats han estat Jon Pacheco (Real Sociedad), Miguel Gutiérrez (Girona), Juan Miranda (Bolonya), Beñat Turrientes (Real Sociedad), Pablo Barrios (Atlético de Madrid), Aimar Oroz (Osasuna), Álex Baena (Vila-real), Fermín López (Barça), Samu Omorodion (Atlético de Madrid), Abel Ruiz (Girona) i Diego López (València). També formen part dels entrenaments Alejandro Iturbe (Atlético de Madrid), Juanlu Sánchez (Sevilla), Cristhian Mosquera (València) i Sergio Camello (Rayo Vallecano).

El combinat espanyol, dirigit per Santi Denia, disputarà el 18 de juliol a Bordeus un amistós de preparació contra els Estats Units, abans de viatjar a la capital francesa per a la gran cita olímpica. Espanya ha quedat emparellada a la fase de grups amb Uzbekistan, amb qui s’enfrontarà el 24 de juliol a les 15h, la República Dominicana (27 de juliol a les 15h) i Egipte (30 de juliol a les 15h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)