Copa Amèrica

Baralla entre jugadors d’Uruguai i aficionats de Colòmbia, que accedeix a la final (0-1)

La segona semifinal de la copa Amèrica ha acabat amb una baralla entre jugadors uruguaians i aficionats colombians. Primer hi ha hagut un episodi de tensió entre els futbolistes al terreny de joc, quan s’ha acabat el partit, i després futbolistes com Darwin Núñez, Giménez i el blaugrana Ronald Araujo (lesionat) s’han dirigit cap a la graderia, on s’ha generat la batalla. Segons la seva versió, per protegir les persones del seu entorn, que estaven envoltats d’aficionats colombians. “Hi hem hagut d’anar a treure els nostres familiars, que corrien perill. És una vergonya”, deia el defensa de l’Atlético.

La baralla arribava després de la derrota dels uruguaians contra Colòmbia, que serà el rival d’Argentina en la final. Un gol de Jefferson Lerma (39’) ha estat definitiu. Els colombians han jugat tota la segona part amb deu, per expulsió de Daniel Muñoz (45’), però Uruguai no ha trobat el camí del gol en un duel de molta tensió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)