1a divisió

Horaris de les jornades 2, 3 i 4 de LaLiga

La Lliga ha publicat els horaris de la jornada 2, 3, que es disputarà entre setmana, seguint el format de la primera jornada, i la jornada 4. El Barça i l’Espanyol jugaran el dissabte 24 d’agost a casa contra l’Athletic, a les 7 de la tarda, i la Real Sociedad, a dos quarts de deu de la nit, respectivament. El Girona tancarà la jornada el diumenge 25 a dos quarts de 10 de la nit al Civitas Metropolitano contra l’Atlético de Madrid. Els equips tindran poc temps per preparar la jornada tres, ja que es jugarà entre setmana.

Horaris de la jornada 3

El conjunt blaugrana serà el primer equip català en jugar la jornada 3, visitant el camp del Rayo Vallecano el dimarts 27 d’agost a dos quarts de deu de la nit, en el que serà la seva segona sortida del curs. L’Espanyol jugarà l’endemà, el dimecres 28 d’agost, contra l’Atlético de Madrid al Civitas Metropolitano, amb el partit programat també per a dos quarts de deu de la nit. El Girona s’estrenarà com a local després de dos partits fora de casa, rebent l’Osasuna a Montilivi el dijous 29 d’agost a les set de la tarda. Aquest mateix dia, se celebrarà el sorteig de la Champions League, on el Barça i el Girona coneixeran els seus rivals per a la fase de grups.

Horaris de la jornada 4

El Barça obrirà la jornada rebent al Valladolid a Montjuïc a les cinc de la tarda, el 31 d’agost, i dues hores més tard serà l’Espanyol que jugarà al Stage Front Stadium contra el Rayo. El Girona tancarà la jornada pels catalans visitant el Sánchez Pizjuán contra el Sevilla, el diumenge dia 1 de setembre a les 7 de la tarda. Serà el segon viatge dels gironins a la ciutat andalusa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)