Bundesliga

Esports

Mor Willi Koslowski, una de les grans llegendes del FC Schalke 04

Va jugar al club alemany durant deu temporades (1955-1965)

El futbolista i entrenador alemany, Willi Koslowski, va morir dijous, a l’edat de 87 anys. Fidel al Schalke 04, hi va jugar com a professional durant deu temporades, del 1955 i el 1965 amb un total de 205 partits oficials i marcant 65 gols.

Format a les categories inferiors del mateix club, va debutar com a professional amb divuit anys amb una victòria contra el Wuppertaler SV i marcant dos gols. Aviat la seva habilitat amb la pilota i la capacitat golejadora el va convertir en l’extrem dret titular de l’equip. L’any 1958 van guanyar la Lliga alemanya de futbol. Era el setè campionat de l’entitat i l’últim fins el dia d’avui. Aquella primera posició els va donar dret a disputar la següent temporada la quarta edició de la Copa d’Europa, que va acabar guanyant també per quarta vegada el Reial Madrid.

L’any 1962, el seleccionador de l’Alemanya Federal se’l va emportar a Xile per disputar el Mundial de seleccions. Era la setena edició del campionat i van perdre a quarts de final davant Iugoslàvia. Koslowski va marcar un únic gol.

La seva carrera com a jugador va acabar l’any 1974 després de participar en diversos equips de categoria inferior. Va estar-se tres anys a la banqueta del Schalke 04 com a assistent (1981-1984).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)