Eurocopa

Southgate: “Volem guanyar-nos el respecte del món del futbol”

Eurocopa. El seleccionador d’Anglaterra, juntament amb el capità Harry Kane, ha atès els mitjans de comunicació abans de la gran final de demà a Berlín contra Espanya (21h)

El seleccionador d’Anglaterra, Gareth Southgate, juntament amb el capità Harry Kane, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a la gran final que el seu equip disputarà demà contra Espanya a Berlín (21h). L’entrenador de Watford ha confirmat que té tota la plantilla a la seva disposició per intentar aixecar l’Eurocopa per primera vegada en la història dels three lions.

“Tenim moltes ganes de jugar el partit de demà, tot i que no podem deixar-nos endur per les emocions. Hem mostrat una millora considerable en les darreres setmanes i hem gaudit d’un molt bon ambient de treball en els entrenaments. Sense cap mena de dubte, és una oportunitat única per fer molt feliç a la nostra gent i en som conscients. Aixecar el trofeu ens permetria guanyar-nos el respecte del món del futbol. Seria una història ben maca.”

Southgate, que té clar que la final es decidirà per petits detalls, ha assegurat que, en una ocasió com aquesta, la motivació sempre és màxima. “Ho tenim a l’abast. Espanya té una idea molt clara de joc. Pressionen bé i se senten còmodes amb la possessió, però nosaltres també hem demostrat tenir personalitat amb la pilota. Vam ser un conjunt perillós en atac en les semifinals contra els Països Baixos. Si som capaços de repetir una versió semblant, estarem més a prop del títol. L’encert de les dues seleccions serà decisiu.”

El davanter del Bayern de Múnic, Harry Kane, ha recordat que la final perduda contra Itàlia en la tanda de penals de la darrera edició els va fer mal i ha admès que canviaria tots els premis individuals com a màxim golejador per tal de guanyar el torneig. “Tornar a una final té molt mèrit i és una prova més de la nostra mentalitat. Aixecar l’Eurocopa és una de les millors sensacions que es pot tenir com a futbolista. Vull fer història amb el meu país”, ha dit amb convenciment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)