Eurocopa

“Sens dubte, és una oportunitat única”

Gareth Southgate Sel. d’Anglaterra

El seleccionador Gareth Southgate va atendre ahir els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a la final que Anglaterra disputa avui contra Espanya a Berlín (21 h). L’entrenador va confirmar que té tota la plantilla a la seva disposició per intentar aixecar l’Eurocopa per primera vegada en la història del combinat anglès.

“Tenim moltes ganes de jugar el partit de demà, però no podem deixar-nos endur per les emocions. Hem mostrat una millora considerable en les darreres setmanes i hem gaudit d’un molt bon ambient de treball en els entrenaments. Sense cap dubte, és una oportunitat única per fer molt feliç la nostra gent i en som conscients. Aixecar el trofeu ens permetria guanyar-nos el respecte del món del futbol. Seria una història ben bonica.”

Southgate va assegurar que, en una gran ocasió com aquesta, la motivació és màxima. “Ho tenim a l’abast. Espanya té una idea de joc molt clara. Pressionen bé i se senten còmodes amb la possessió, però nosaltres hem demostrat tenir personalitat amb la pilota. Vam ser un conjunt perillós en atac en les semifinals contra els Països Baixos i volem repetir aquesta versió. L’encert serà decisiu.”

EL LLEGAT

“Imposar-nos en la final permetria guanyar-nos el respecte del món del futbol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)