Eurocopa

“Qui cometi menys errors guanyarà”

Luis de la Fuente Seleccionador d’Espanya

Al seleccionador espanyol Luis de la Fuente no li importa que els etiquetin amb el rol de favorits, però no ho comparteix. “És una final. Serà molt difícil i complicat perquè som dues grans seleccions, les millors, per això estem a la final. No hi ha un favorit. Si no estem per sobre del nivell dels partits que hem jugat fins ara no tindrem possibilitats de guanyar”, va comentar en la roda de premsa prèvia, en què va elogiar el camí dels seus per treure pressió abans de la gran final: “Estic molt orgullós de veure el procés que hem fet per arribar fins aquí, el rendiment i la il·lusió que han despertat els jugadors. Ningú els ha regalat res i estem en el dret d’estar orgullosos de tot el que hem fet. Només els demanaré que gaudeixin d’una cosa que s’han guanyat.”

De la Fuente va advertir que tot el que s’ha vist d’Anglaterra fins ara no serveix de res. “Té un potencial futbolístic fantàstic, amb grans individualitats i una feina conjunta excel·lent. Pot aparèixer demà la seva millor versió, que per mi és d’un nivell superior”, indica el tècnic, que té clar que els detalls marcaran la diferència: “Si som nosaltres mateixos tindrem opcions, però qui cometi menys errors guanyarà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)