Eurocopa

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

Decisiu. El terrassenc Dani Olmo acaba com a màxim golejador de l’Eurocopa (tres gols i dues assistències) i salva Espanya en el minut 89

Felicitat absoluta per a Dani Olmo; llàgrimes plenes d’amargor per a Harry Kane. Tots dos es disputaven ahir a Berlín l’Eurocopa i la Bota d’Or, i s’ho va emportar tot el jugador del Leipzig. L’Eurocopa, per a Espanya, i el premi de màxim golejador del torneig, per al futbolista català. Olmo i Kane han acabat empatats a tres gols, juntament amb Musiala (Alemanya), Schranz (Eslovàquia), Mikautadze (Geòrgia) i Gakpo (Països Baixos), però el fet d’haver repartit més assistències ha decantat la balança a favor d’un Olmo que ahir no va batre Pickford en la final però sí que es va convertir en el millor guardaespatlles d’Unai Simón i va impedir que Anglaterra enviés el partit a la pròrroga. Una salvada amb el cap que té el valor d’un gol. La seva acció miraculosa en el minut 89 de partit, amb el cap damunt la mateixa línia de gol, va evitar que Anglaterra situés el 2-2 en el marcador i es va celebrar com un gol. Tota la ciutat de Terrassa, orgullosa.