Copa Amèrica

Argentina i Messi amplien la col·lecció de títols

Argentina s’ha acostumat a guanyar. La campiona del món ha superat Colòmbia en la pròrroga (1-0) i ha revalidat el títol de la copa Amèrica en un cicle pletòric del conjunt entrenat per Scaloni i liderat per Leo Messi, que continua col·leccionant títols. Aquesta vegada, l’astre argentí ha passat de les llàgrimes d’impotència per haver de marxar lesionat de la final contra Colòmbia a les d’alegria per la victòria. Lautaro Martínez, heroi amb cinc gols en la competició, ha decidit en el minut 112 la copa Amèrica (1-0).

Incidents greus i retard

Després de la polèmica per la baralla en la semifinal entre Colòmbia i Uruguai, els incidents també han marcay la final. Aquesta vegada, abans de començar el partit, als accessos al Hard Rock Stadium, amb aficionats intentant accedir al camp sense entrada i una acumulació de gent que hauria pogut provocar una desgràcia. El col·lapse ha provocat que s’hagi hagut d’ajornar el començament de la final, que ha arrencat amb més d’una hora de retard.

En la primera part, Colòmbia ha estat superior, però no hi ha hagut ocasions clares. La lesió de Messi al turmell (65’) ha deixat l’astre plorant a la banqueta. Nico González ha marcat, però l’acció ha estat anul·lada per fora de joc (75’). I el partit se n’ha anat a la pròrroga, que en la final sí que n’hi ha. Tot s’ha resolt amb la inspiració de Lautaro, que ha rebut l’assistència de Lo Celso i ha superat Vargas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)