1a divisió

Gumbau marxa cedit al Rayo Vallecano

El Granada ha anunciat la cessió de Gerard Gumbau al Rayo Vallecano fins al 30 de juny del 2025. El migcampista ha executat la clàusula del seu contracte que li permetia marxar cedit a un equip de primera divisió després que el conjunt andalús perdés la categoria la temporada passada. El futbolista de Campllog va ser una peça clau en el Granada, on va disputar 35 partits i va reaprtir tres assistències. Tot i el seu destacat rendiment al camp, no va poder evitar el descens de l’equip 2a divisió A. Al Rayo Vallecano Gumbau, de 29 anys, encadenarà la quarta temporada consecutiva a la màxima categoria després d’haver descendit amb l’Elx i el Granada els dos últims cursos de manera consecutiva.

El Granada ha agraït el compromís i dedicació de Gumbau durant la seva estada a l’equip i li ha desitjat èxits en aquesta nova etapa de la seva carrera professional. Els aficionats granadins trobaran a faltar el seu dinamisme i visió de joc al mig del camp, però entenen la importància de la seva progressió i el benefici mutu de la seva cessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)