Més futbol

Giroud diu adeu a la selecció francesa

Oliver Giroud ha anunciat oficialment la seva retirada de la selecció francesa de futbol un cop acabada l’Eurocopa. El davanter ha disputat un total de 137 partits i ha marcat 57 gols, convertint-se així en el màxim golejador de la història de la selecció.

Al llarg dels 13 anys que ha defensat la samarreta dels bleus, Giroud ha aconseguit proclamar-se campió del món el 2018 i subcampió del món el 2022. A més, també va ser subcampió d’Europa el 2016.

A l’Eurocopa, la seva participació va disminuir notablement i no va ser titular en cap dels partits. El seu últim partit amb la selecció francesa va ser la derrota contra Espanya per 2-1 a les semifinals de l’Eurocopa.

“Hem passat pàgina... Començo noves aventures. A partir d’ara, em converteixo en el primer fan dels bleus, ha declarat en el seu comunicat a les xarxes socials. El davanter francès també emprendrà una nova etapa a nivell de clubs, ja que ha signat per Los Angeles FC, amb la qual cosa deixa enrere el Milan i el futbol europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)