Champions

La UE Santa Coloma fa història i avança a la segona ronda de la Champions

La UE Santa Coloma ha fet història en accedir per primer cop a la segona ronda de classificació de la Champions League. Ll’equip andorrà va derrotar el FC Ballkani de Kosovo als penals, aconseguint un èxit sense precedents per al club.

Fins ara, la UE Santa Coloma havia intentat accedir a la Champions League en 17 ocasions, però sempre havia caigut en la primera ronda de classificació. Aquesta vegada, però, l’equip ha demostrat una gran determinació i ha trencat la seva mala ratxa en competicions europees.

A la següent ronda, la UE Santa Coloma s’enfrontarà al Midtjylland de Dinamarca. Aquest nou desafiament serà una prova exigent per als andorrans, ja que el Midtjylland és un rival de major entitat que posarà a prova les seves opcions de continuar avançant en la màxima competició europea de clubs. Serà una oportunitat per a la UE Santa Coloma de seguir somiant i fent història en el futbol europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)