Més futbol

Manolo Márquez, nou seleccionador de l’Índia

L’entrenador barceloní Manolo Márquez ha estat designat com a nou seleccionador de l’Índia. Márquez és el tècnic del Goa de la superlliga índia i no ho deixarà, sinó que compaginarà els dos càrrecs. “És un honor ser l’entrenador de la selecció d’Índia, un país que considero la meva segona casa. Estic molt agraït per l’oportunitat i espero que puguem fer grans coses pel futbol”, explica el barceloní, en unes declaracions difoses per la federació índia. El seu president, Kalyan Chaubey, espera que el tècnic, el Goa i la federació col·laborin per assegurar el mínim impacte entre els dos càrrecs i aconseguir els millors resultats.

Després d’una trajectòria pel futbol català, en equips com el Prat, l’Europa, el Badalona, l’Espanyol B i el Sant Andreu, Márquez va començar una etapa a Las Palmas, primer en el filial i després en el primer equip, del qual va decidir dimitir el 2017, després de només sis jornades.

Va començar aventures a Croàcia (NK Instra) i a Tailàndia (Ratchaburi) abans de l’etapa a l’Índia, que va començar a l’Hyderabad, al qual va fer campió de la superlliga. El 2023 va fitxar pel Goa, club en el qual continua, ara compaginant-ho amb el càrrec de seleccionador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)