Premier

Pep Guardiola: “De Bruyne no se’n va”

Pep Guardiola ha estat clar en la seva resposta sobre els rumors que vinculen Kevin De Bruyne amb una possible sortida al futbol saudita, concretament a l’Al-Ittihad. En una roda de premsa, el tècnic del Manchester City ha afirmat que el migcampista belga no marxarà en aquest moment. “De Bruyne no se’n va. És una peça clau per a nosaltres i continuarà al Manchester City aquesta temporada”.

Tot i que De Bruyne només té un any de contracte restant amb el City, Guardiola assegura que el jugador és una peça clau en el seu projecte i que seguirà a l’equip aquesta temporada.

Els rumors van començar després que alguns mitjans informessin que De Bruyne tenia un acord amb el club saudita. No obstant això, fonts saudites van desmentir qualsevol negociació. El mateix De Bruyne havia considerat la possibilitat de jugar a l’Aràbia Saudita per l’atractiu econòmic, però de moment, es queda al Manchester City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)