1a divisió FEF

Barça Atlètic i Nàstic obriran i tancaran la 1a FEF a casa

Els blaugranes encetaran la temporada davant el Real Unión i el Nàstic davant l’Ourense a porta tancada per la sanció pels actes del darrer partit de play-off davant el Màlaga

La 1a FEF arrencarà el cap de setmana del 24 i 25 d’agost amb dos representants catalans: Nàstic i Barça Atlètic. Ja no hi seran Sabadell i Cornellà, que van baixar a 1a FEF. Barcelonins i tarragonins es van quedar a les portes de l’ascens la passada campanya i ho tornaran a intentar en la que ve. Aquest dimarts s’ha sortejat el calendari i ambdós arrencaran i acabaran la lliga a casa.

El filial culé jugarà la primera jornada davant el Real Unión d’Irún i acabarà la temporada el 25 de maig davant Unionistas de Salamanca al Johan Cruyff. Mentre que el Nàstic debutarà davant l’Ourense i acabarà davant l’Arenteiro. El club grana va rebre la ratificació de les sancions pels fets ocorreguts en el darrer partit del play-off davant el Màlaga i haurà d’afrontar les primeres quatre jornades com a local a porta tancada, sense públic. Per tant, l’aficionat grana no podrà tornar al Nou Estadi fins al 20 d’octubre en el duel davant l’Osasuna Promesas.

Els dos únics duels catalans de la categoria es viuran el 24 de novembre al Johan Cruyff i el 2 de març al Nou Estadi. Més enllà de Barça i Nàstic, l’Andorra jugaarà també aquesta temporada al grup 1 de Primera FEF després del seu descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)