2a divisió FEF

L’Olot iniciarà la lliga al camp del València Mestalla

L’Olot ha conegut aquest matí el calendari per al seu retorn a la Segona Divisió FEF, amb una estrena destacada contra el València Mestalla. El primer partit de la temporada es jugarà a l’Antonio Puchades de Paterna, amb dates provisionals per al 31 d’agost o l’1 de setembre, a l’espera de la confirmació dels horaris per part de la Federació Espanyola de Futbol.

El debut a casa i el primer duel català

En la jornada 2, el conjunt de Pedro Dólera debutarà al Municipal d’Olot, el cap de setmana del 8 de setembre, coincidint amb les Festes del Tura, amb un enfrontament contra el Torrent CF. Aquest debut a casa serà una ocasió especial per als aficionats, que esperen veure l’equip en acció en el seu estadi durant les festes locals.

La jornada 3 marcarà el primer duel català per als garrotxins, que es desplaçaran a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per enfrontar-se a l’Espanyol B. Aquest partit serà una prova important per a l’Olot, que busca consolidar-se en la nova categoria i competir en una lliga molt exigent on hi ha clubs històrics com el Sabadell, el Cornellà, l’Atlètic Balears, l’Europa, el Sant Andreu, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)