1a divisió

El TAD obre expedient sancionador a Tebas

El Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) ha obert expedient sancionador al president de LaLiga, Javier Tebas, en estimar la denúncia remesa pel Consell Superior d’Esports (CSD) feta per Florentino Pérez. Tebas podria ser inhabilitat per una possible infracció molt greu. L’esmentada denúncia la va interposar el president del Real Madrid, que apuntava a una pressumpte discriminació del dirigent de LaLiga cap al club blanc per la convocatòria de l’assemblea de la patronal sobre el pacte amb el fons CVC. L’entitat madridista va denunciar l’acord amb CVC perquè considera que l’Assemblea en què es va signar tot plegat no es va convocar amb l’antelació prevista segons la normativa.

D’aquesta manera, el TAD havia admès la denúncia traslladada pel CSD el mes d’abril passat en complir els requisits formals per elevar-los. Tot i això, el mateix Tebes no es mostrava preocupat. “Em sorprèn que l’elevin perquè el Consell Superior d’Esports ja va dir que no era ferma la sentència i, a més, després es va solucionar en una assemblea posterior. No estic preocupat però bé, fa temps que el Madrid vol apartar-me de la presidència per això civil o per allò criminal o per allò administratiu”, va assegurar el president de LaLiga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)