Territorial

Esports

Mor Joan Rueda, històric president del CF Igualada

Ho va ser durant quinze temporades en dues etapes diferents

Qui va ser president del Club de Futbol Igualada en dues etapes brillants de la història de l’entitat, Joan Rueda Palomeque, ha mort avui, dimarts, a l’edat de 83 anys.

Va ser president per primera vegada entre el 1978 i el 1984, i justament en la seva primera temporada, el club va pujar directament de preferent territorial a tercera divisió, i des d’aquell moment es van mantenir durant disset temporades seguides en aquesta categoria, la més alta que ha jugat mai l’entitat. En la seva segona etapa al capdavant del club blau (1988-1998), va ser el responsable de la celebració del cinquantenari de l’entitat, i l’equip va acabar amb un puja i baixa a les últimes temporades entre tercera i primera catalana. Després de retirar-se, la Federació Catalana de Futbol (FCF) li va fer entrega de l’escut d’or en reconeixement de la seva tasca durant quinze temporades al capdavant de l’entitat.

La cerimònia de comiat tindrà lloc demà, dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Sagrada Família d’Igualada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)