Territorial

Presentat el primer Trofeu Tito Vilanova a Figueres

La Unió Esportiva Figueres ha presentat en societat el primer Trofeu Tito Vilanova que es disputarà a l’estadi de Vilatenim el proper 31 d’agost. El president de la Unió, acompanyat de l’alcalde de la localitat Jordi Masquef, han estat els encarregats de donar llum la iniciativa que té com a objectiu retre homenatge a l’exjugador del club a més de donar el tret de sortida al curs del primer equip. Els participants seran el Figueres, l’equip amfitrió, i el Girona B.

“Fa temps que des de la Unió treballem en aquest projecte. Volem que el Trofeu Tito Vilanova serveixi per a recordar aquest gran esportista i persona i, al mateix temps, doni el tret de sortida a cada nova temporada del primer equip”, ha explicat el president del club, Dani Sala. En la mateixa línia, l’alcalde de Figueres, ponent d’Esports de la Diputació de Girona i exjugador del Figueres ha felicitat al club i n’ha destacat la vessant del trofeu: “Tito Vilanova, era un empordanès de Bellcaire que va deixar empremta en el futbol base de la Unió, en aquell equip de la temporada 1991/92 que va jugar la promoció d’ascens a Primera i a la banqueta, en aquell Barça dels 100 punts”.

Dani Sala ha agraït que el Girona accepti la invitació al trofeu i a la família que accepti la dedicatòria del nou trofeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)