1a divisió

El Girona i l’Espanyol empaten sense gols a Navata (0-0)

El partit s’ha disputat a porta tancada a l’Hotel TorreMirona Golf & Spa, on els de Manolo González estan fent una estada de pretemporada, i ha servit per veure els debuts de Van de Beek i Francés amb el conjunt blanc-i-vermell, i els de Tejero i Romero amb l’equip blanc-i-blau

El Girona i l’Espanyol empaten sense gols a porta tancada a les instal·lacions del Hotel TorreMirona Golf & Spa a Navata, l’Alt Empordà, on el conjunt perico està fent una estada de preparació. El partit, el tercer de la pretemporada per als gironins i el primer per als barcelonins, ha estat força ensopit, però ha servit per veure els debuts de Donny Van de Beek i Alejandro Francés amb la samarreta blanc-i-vermella, i els d’Álvaro Tejero i Carlos Romero amb la blanc-i-blava, a més del retorn de Joel Roca als terrenys de joc després de superar una greu lesió al menisc i al lligament encreuat anterior. L’extrem de Camprodon no jugava des del 23 de maig del 2023 al camp del Celta.

Els de Míchel han dominat la possessió durant la primera part, però ha estat l’Espanyol, amb diverses recuperacions a camp contrari, l’equip que ha tingut més arribades de perill. En clau gironina, Almena ha registrat el primer xut a porteria (3’) i Stuani no ha pogut culminar dins l’àrea una jugada col·lectiva amb participació de Van de Beek, Valery i Portu (8’). Per la seva banda, els de Manolo González han generat l’ocasió més clara amb un xut d’Aguado des de la frontal de l’àrea que ha fet tremolar el travesser (9’), mentre que Svensson ho ha provat a la mitja volta amb una rematada desviada (27’) i Juan Carlos ha blocat sense complicacions el xut ras i centrat de Javi Hernández (37’).

A l’inici de la segona meitat, Almena ha protagonitzat una gran conducció i ha filtrat una passada per a Portu, que ha servit el gol en safata a Stuani, però l’acció ha quedat invalidada per fora de joc (51’). Minuts més tard, Lazo (60’) i Omar Sadik (63’), per part de l’Espanyol, i Misehouy (66’), per part del Girona, han rematat sense massa perill. La més clara del segon temps l’ha tingut Toni Villa, que ha combinat amb Portu i ha provat una rosca buscant el pal llarg que Fortuño ha desviat a córner (76’).

Amb aquest resultat, els blanc-i-vermells enllacen el tercer empat de la pretemporada després dels partits contra l’Olot (1-1) i el Montpeller (3-3), i s’enfrontaran el dimecres 31 al Tolosa al mateix escenari d’avui (11h). Per la seva banda, els blanc-i-blaus deixen la porteria a zero en el seu primer amistós de l’estiu. El segon el disputaran també el dimecres 31, en aquest cas contra l’Osca a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (19h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)