1a divisió

Endrick, presentat entre llàgrimes

Real Madrid

Dia Endrick a Madrid. Bany de masses del davanter brasiler al Santiago Bernabéu davant 45.000 persones. Després de presentar dies enrere Kylian Mbappé, avui ha estat el torn de Endrick (18 anys), que deixa el Palmeiras per iniciar la seva primera aventura lluny de la lliga brasilera.

Com va fer Mbappé en el seu dia, el brasiler també ha petonejat l’escut del club blanc davant la seva nova afició. “Vull agrair a tots la vostra presència. No us mentiré: no esperava tanta gent. Estic molt content. És una bogeria tot això. Jugaré a l’equip del qual he estat fan des que era un nen. La meva família i jo estem molt contents. No tinc paraules per descriure el que estic sentint ara mateix”, ha expressat el jugador.

Endrick no ha pogut contenir les llàgrimes quan ha trepitjat el Bernabéu i s’ha posat la samarreta blanca. “Estimat Endrick, arribes al Madrid amb un bagatge i un palmarès admirable al Brasil. T’has convertit en una de les estrelles emergents del futbol mundial. Les teves jugades increïbles ja il·lusionen aquesta família que t’ho donarà tot. Aquest moment que estàs vivint al Bernabéu era el dia que somiaves quan eres un nen. Tenies clar que volies ser jugador professional i jugar algun dia al Real Madrid. Compleixes el somni de la teva vida”, ha dit Florentino Pérez.

Endrick lluirà el dorsal 16 i se suma al clan brasiler format per Vinícius, Rodrygo i Militao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)