Més futbol

Alèxia ho desencalla

Futbol femení. Un golàs de la blaugrana en els darrers instants permet a la selecció espanyola sumar el triomf contra Nigèria (1-0) i posar peu i mig en els quarts de final dels Jocs Olímpics

“La reina”. Així defineixen Alèxia Putellas quan competeix amb la selecció espanyola. Doncs ahir es va tornar a coronar. La jugadora blaugrana va desencallar el partit contra Nigèria amb un golàs en els darrers instants. Va enviar la pilota a l’esquadra en una falta lateral força escorada.

En un partit amb un guió habitual, Espanya dominant i el rival enfonsat defensant en bloc baix, l’equip que entrena Montse Tomé va tenir ocasions de tots els colors, però no hi havia manera de perforar la porteria. Les nigerianes també van gaudir de tres ocasions clares aprofitant diverses transicions ràpides, però tampoc van mostrar-se efectives.

El triomf deixa la selecció espanyola amb més de peu i mig en els quarts de final dels Jocs Olímpics de París, els primers en què participa el combinat femení.

Com ja havia passat en la primera jornada contra el Japó, quatre de les cinc jugadores catalanes convocades van ser titulars: Laia Aleixandri, Ona Batlle, Aitana Bonmatí i Alèxia Putellas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)