1a divisió

João Félix s’uneix al grup i ja treballa sota les ordres de Simeone

El portuguès s’incorpora als entrenaments de l’Atlético després d’exercitar-se divendres en solitari, tot i que continua pendent de trobar una solució per poder sortir de l’equip

Després de reincorporar-se als entrenaments el passat divendres, però al marge del grup en el seu primer dia, Joao Félix s’ha posat ja sota les ordres de Simeone aquest dimarts. El portuguès és un més de l’equip, tot i tenir molt clar que la seva idea no passa per continuar al conjunt de la capital espanyola.

Tampoc sembla que sigui la intenció de l’Atlético. Tot i això, el club voldria que sortís traspassat per davant d’una altra cessió. Una operació complicada. Es manté l’interès del Benfica i d’alguns clubs de la Premier, com l’Aston Villa d’Unai Emery. El Barça tampoc ha tancat en cap moment la porta a un possible retorn si les condicions econòmiques s’assimilen a les del darrer any i no li surten bé altres opcions prioritàries.

Qui també s’ha reincorporat avui a la pretemporada de l’Atlético amb la resta del grup ha sigut Antoine Griezmann. Els madrilenys van jugar aquest dissabte el seu primer amistós. Va ser davant el Numància, de 2a FEF, a Sòria. Van empatar 1 a 1 amb gol de l’ex del Girona Rodrigo Riquelme. L’Atlético va vèncer als penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)