Sèrie A

El santcugatenc Iker Bravo, MVP de l’europeu sub-19, fitxa per l’Udinese

El davanter, que ha passat pel futbol base del Barça i el Madrid, arriba a Itàlia procedent del Bayer Leverkusen per 10 milions d’euros

El jugador nascut a Sant Cugat del Vallès, Iker Bravo, recentment MVP de l’europeu sub-19 que va guanyar amb la selecció espanyola, fitxa per l’Udinese. El futbolista amb passat a les categories inferiors del Barça i el Madrid arriba a Itàlia procedent del Bayer Leverkusen i signa un contracte fins al 2028. L’Udinese paga uns 10 milions d’euros al conjunt alemany, que es reserva un 50% d’un futur traspàs.

El jugador català es va formar a La Masia, però va decidir sortir el 2021 rumb al Leverkusen, on va debutar a la Bundesliga amb tan sols 17 anys. Tot i això, no va trobar continuïtat, i les dues últimes campanyes les ha jugat cedit al Madrid. El primer any va jugar al Castilla a Primera FEF, però aquest últim ho ha fet al juvenil. Raúl no li ha donat oportunitats al filial.

Tot i això, ha brillat a la divisió d’honor juvenil i ha rematat la temporada amb un europeu sub-19 sensacional. Titular en cinc partits, dos gols i millor jugador del torneig per la UEFA. Va ser clau a la final, marcant una de les dianes que li van donar el triomf a la selecció espanyola davant França. Ara arriba a Itàlia per aconseguir explotar definitivament en el futbol professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)