Més futbol

L’Europa és el tercer semifinalista de l’Històrics

El conjunt gracienc supera el Júpiter (4-1) i la Muntanyesa (1-0) i demà se sabrà si dissabte es disputarà el lloc a la final del Torneig d’Històrics amb l’Hospitalet, el Prat o el Martinenc

Avui s’ha disputat el triangular de la primera fase del grup 3, conformat per l’Europa, el Júpiter i la Muntanyesa, del Torneig d’Històrics del Futbol Català, que es disputa al Centre Esportiu Municipal Guinardó, on els graciencs han segellat la seva classificació com a tercers semifinalistes, seguint els passos del Sant Andreu, vigent campió, i l’Olot.

El Júpiter ha estat el primer equip a quedar eliminat després de perdre els dos partits. El primer, contra els de Nou Barris, que s’han imposat per la mínima amb una diana de Cristopher (1-0). En el segon, els escapulats han capgirat el gol inicial de Sicu en pròpia porteria i s’han acabat imposant amb contundència gràcies al doblet de Buba i als gols de Marcel i Albert Garcia (4-1).

En el tercer duel definitiu, el conjunt dirigit per Aday Benítez ha derrotat la Muntanyesa amb un solitari gol de Jordi Cano (1-0). Demà, l’Hospitalet, el Prat i el Martinenc disputaran el triangular de la primera frase del grup 4, el guanyador del qual serà el rival de l’Europa en les semifinals de dissabte. En l’altra semifinal, que es jugarà el mateix dia, el Sant Andreu ha quedat emparellat amb l’Olot, que debuta en el torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)