1a divisió

El Madrid cau contra el Milan en l’estrena de la gira

El Madrid ha perdut en la seva estrena en la pretemporada contra el Milan (0-1). El conjunt blanc no ha pogut fer res per evitar la derrota contra un equip italià més rodat que n’ha fet prou amb una diana de Samu Chukwueze en l’inici de la segona part per endur-se el triomf del duel disputat al Soldier Field de Chicago.

Carlo Ancelotti ha decidit alinear un equip amb mescla de jugadors no habituals del primer equip i del filial contra un Milan més reconegut. L’enfrontament ha servit per veure els primers minuts d’Endrick com a jugador del Madrid.

La primera part ha estat igualada amb un conjunt milanista ben posicionat i el madrileny que creixia en atac.

En la segona arribarien els múltiples canvis i el gol de la victòria italiana quan una pèrdua de Brahim l’ha aprofitat Liberali per servir en velocitat a Chukwueze, que ha superat Lunin. En els instants finals el Milan de Fonseca ha pogut sentenciar però Álvaro Rodríguez també ha tingut l’opció de fer l’empat.