1a divisió FEF

Nil Jiménez torna al Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona ha anunciat el retorn del lateral esquerre Nil Jiménez Berral, que ha signat un nou contracte que el vincula al club fins al juny de 2026. Nil, de 24 anys i originari de Malgrat de Mar, torna després d’una temporada amb la SD Ponferradina, on va jugar 26 partits, incloent els play-offs d’ascens a segona A.

En la seva etapa anterior amb el Nàstic, Nil va disputar un total de 46 partits oficials, demostrant el seu talent i compromís amb l’equip. La seva experiència i coneixement del club fan que aquest retorn sigui especialment rellevant per a la defensa del Nàstic en la propera temporada.

El jugador, conegut per la seva potència i recorregut per la banda esquerra, tant en atac com en defensa, va marcar un gol clau en les semifinals del play-off d’ascens a la categoria de plata durant la seva primera etapa al Nàstic. Aquesta aportació va ser fonamental per a l’equip, i es preveu que torni a ser un jugador important en l’esquema tàctic de l’entrenador Dani Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)