1a divisió

El Barça i el Girona es consoliden en la Grada Visitant de LaLiga

El Barça i el Girona han reafirmat la seva participació en la iniciativa Grada Visitant de LALIGA EA SPORTS, que permetrà als aficionats adquirir un mínim de 300 entrades per partit a un preu màxim de 30€. Aquesta temporada, 16 dels 20 clubs de la lliga s’han compromès a aquesta regulació de preus, destacant la presència dels catalans Barça i Girona. L’Espanyol no hi figura en la llista.

Aquest acord, basat en el principi de reciprocitat, facilita l’accés dels aficionats als partits a preus reduïts i fomenta el desplaçament per donar suport als equips. La temporada passada es van vendre prop de 60.000 entrades a una mitjana de 29€ segons informa la Lliga.

Els aficionats poden adquirir aquestes entrades a través dels canals habituals de compra dels seus clubs. La iniciativa Grada Visitant començarà amb la primera jornada de la temporada 2024/25 i es mantindrà activa durant tota la campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)