Més futbol

Exercici de resistència

Futbol. La selecció espanyola remunta un 0-2 en contra i es classifica per a les semifinals després de superar Colòmbia en la tanda de penals

Espanya 2(4) Colòmbia 2(2)

ESPANYA:Cata Coll, Ona Batlle, Irene Paredes, Laia Aleixandri (Laia Codina, 78’), Olga (Alba Redondo, 65’), Patri Guijarro (Teresa, 52’), Aitana, Alèxia (J. Hermoso, 65’), Athenea (Eva Navarro, 79’), Mariona i Salma Paralluelo.COLÒMBIA:Tapia, Carolina Arias, Daniela Arias, Carabali, Vanegas, Restrepo (Quejada, 98’), Catalina Usme, Pavi (Izquierdo, 45’), Santos (Caracas, 86’), Linda Caicedo (Montoya, 66’), Mayra Ramírez (Salazar, 86’).GOLS:0-1 (12’) M. Ramírez. 0-2 (52’) L. Santos. 1-2 (79’) Jenni Hermoso. 2-2 (97’) Irene Paredes.ÀRBITRE:Katia García.T.G.:Aleixandri i D. Arias.

Espanya va reaccionar a temps per evitar una patacada que hauria estat del tot inesperada. El combinat dirigit per Montse Tomé va jugar amb foc, però finalment, no es va cremar gràcies a les dianes de Jenni Hermoso (79’) i Irene Paredes (97’), en l’últim instant, que van permetre forçar la pròrroga després d’un duel molt espès del conjunt estatal. Colòmbia, amb dos contraatacs letals, s’havia situat amb un 0-2 favorable. En el temps extra, el marcador no es va moure i tot es va decidir en la tanda de penals, en què la blaugrana Cata Coll va emergir com una de les grans protagonistes, aturant el primer llançament. Per part d’Espanya, Mariona, Eva Navarro, Salma Paralluelo i Aitana van agafar la responsabilitat des dels onze metres i no van fallar. Victòria èpica que val un bitllet per a les semifinals, en què les de Tomé s’enfrontaran al Brasil. L’altra semifinal serà entre Alemanya i els Estats Units.

Aquesta eliminatòria de quarts de final no va ser gens plàcida per a Espanya, que es va mostrar en tot moment irreconeixible sobre el terreny de joc. La falta d’idees i recursos, i la gran quantitat d’imprecisions contra un conjunt rocós, que va saber jugar molt bé les seves cartes, feia molt difícil pensar que les espanyoles sortirien vives de Lió. Tot es va posar més costa amunt amb els dos gols de les colombianes, obra de Mayra Ramírez (12’) i Leicy Santos (52’). Contra les cordes, amb un equip format per set blaugrana, Espanya va saber patir de valent per igualar el resultat, i després endur-se l’eliminatòria en la tanda de penals, en què van estar més encertades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)