1a divisió

Simeone: “João Félix és futbolista de l’Atlético i mentre estigui aquí el valorarem com a tots”

El tècnic argentí ha valorat positivament els minuts que va tenir el portuguès en el darrer amistós davant el Getafe, en el qual va marcar un bon gol

João Félix ha viatjat amb l’Atlético de Madrid en la seva gira de pretemporada a la Xina, on l’equip jugarà un partit amistós davant el Kitchee FC a Hong Kong el dimecres. El portuguès continua entrenant amb absoluta normalitat amb l’equip madrileny, malgrat que sembla difícil que acabi formant part de la plantilla quan es tanqui el mercat el 31 d’agost. Tot i això, el Cholo Simeone ha deixat clar que “Joao és futbolista de l’Atlético, mentre estigui aquí el valorarem en conseqüència de com treballi, com ho fem amb tots els que estan a l’equip”.

El tècnic argentí s’ha mostrat satisfet pels primers minuts de Joao Félix en aquesta pretemporada en l’últim amistós al camp del Getafe. “Va fer un bon partit en els 45 minuts que li van tocar jugar”, ha declarat Simeone. L’Atlético va guanyar 1 a 3 i l’atacant portuguès va ser titular i va marcar un dels gols, amb una bona definició. És evident que la relació entre entrenador i jugador no és la millor i que la idea de club i futbolista passa per una sortida. Un possible destí podria ser la Premier, amb l’Aston Villa interessat, tot i que sembla que Joao podria estar esperant que el Barça faci un moviment per ell en les darreres setmanes de mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)