1a divisió

El Madrid supera el Chelsea en el seu darrer test de pretemporada (2-1)

Els blancs vencen als anglesos amb un gran Brahim en l’últim partit dels blancs a la gira nord-americana abans de jugar la setmana vinent la Supercopa d’Europa davant l’Atalanta

El Madrid ha guanyat al Chelsea (2-1) en el seu darrer partit amistós d’aquesta pretemporada. Els gols de Brahim Díaz i Lucas Vázquez han permès als blancs tancar la gira nord-americana amb el primer triomf en aquesta preparació, després d’haver perdut davant el Milan i el clàssic contra el Barça.

Tot i un inici amb un Chelsea superior, el Madrid ha castigat la debilitat defensiva dels blues gràcies a un excel·lent Brahim Díaz, que ha assistit a un molt bon Lucas Vázquez en el primer gol i s’ha encarregat d’anotar el segon a passada de Vinícius. Encara abans del descans els de Londres han retallat diferències amb una diana de Madueke, a passada d’Enzo Fernández.

No s’ha mogut el marcador al segon temps. Ha sigut titular amb el Chelsea Marc Guiu, que ha disputat 66 minuts i ha tingut diversos intents de rematada a porteria rival. El Madrid posa punt final a la seva preparació perquè la setmana vinent, dimecres, jugarà la final de la Supercopa d’Europa davant l’Atalanta.