1a divisió

Manolo González: “Si millorem amb pilota serem a prop de la permanència”

Espanyol El tècnic perico ha fet un balanç positiu de la pretemporada a l’espera de més reforços

El tècnic de l’Espanyol, Manolo González, va fer un balanç positiu de la pretemporada als micròfons dels mitjans del club després de perdre contra el Heidenheim (2-1), l’última prova abans de començar la lliga.

Balanç i rodatge

L’entrenador dels blanc-i-blaus ha quedat satisfet amb la pretemporada, però té clar on han fallat: “L’únic punt negre de la pretemporada per mi és el partit contra el Sabadell de l’altre dia, que l’equip no va estar gens bé i no vam competir al nostre nivell.” El tècnic està content amb el treball de l’equip i el rodatge agafat, però li agradaria “haver jugat un partit més”. Els barcelonins van acabar la temporada tard i saben que això els ha fet mancar ritme. “El treball ha anat bé, arribem amb rodatge, però ens falta encara una mica perquè vam acabar tard la temporada passada i ara ja toca la lliga i competir. Però els rivals tampoc arriben rodats com d’aquí a un mes o mes i mig”.

Incorporacions i cohesió

González també es va mostrar satisfet amb la plantilla “El gruix del planter ja havia estat a l’equip l’any passat. I amb els jugadors que han arribat a última hora i alguns més que esperem que arribaran, l’equip podrà competir en bones condicions”. Això sí, el mateix tècnic té clar que “primera no és segona” I per això calen reforços i cohesió “Han marxat jugadors importants i n’han d’arribar encara més d’un que puguin donar equilibri i opcions de cara als partits. En aquest aspecte penso que els cinc jugadors (Irvin Cardona, Alejo Véliz, Alex Král, Carlos Romero i Álvaro Tejero) que han arribat a nivell competitiu milloren el planter i fan que l’equip pugi de nivell.”

Defectes identificats

Tot i això, el tècnic perico té clar on han de millorar. “Amb pilota tenim molt marge de millora. Hem de treure’ns aquesta por de fallar. També és veritat que hem d’acoblar els jugadors nous. Però si millorem en aquest aspecte, tenint en compte que l’equip a nivell defensiu és sòlid, farem un pas important de cara a la temporada.” González posarà el focus en millorar el treball amb pilota i té clar que els pot aportar si ho aconsegueixen: “Si l’equip continua així i millora aquest aspecte t’apropa molt a la permanència. Però penso que tot equip s’ha de construir des de darrere i si un equip no és sòlid, no pot arribar a cap fita durant la temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)