1a divisió

Julián Álvarez ja és nou jugador de l’Atlético

L’Atlético de Madrid ha tancat una de les operacions més importants en el que portem de mercat d’estiu. El conjunt madrileny s’ha fet amb els serveis de l’atacant Julián Álvarez, que firma pels matalassers fins al 30 de juny del 2030 a canvi de 75 milions d’euros i 20 més en variables, unes quantitats que rebrà el Manchester City, l’equip que ha cedit a les pretensions i desitjos del seu futbolista, frustrat davant el paper secundari que ha tingut en els partits importants dels dos anys que ha estat al costat d’Erling Haaland.

El davanter argentí va arribar al City el gener del 2022 procedent del River Plate a canvi de gairebé 22 milions d’euros. Els anglesos el van cedir al conjunt argentí fins al juny, quan va ser presentat juntament amb Haaland.

Amb només 24 anys, Julián Álvarez ja ho ha guanyat tot a nivell de seleccions i de clubs a la Premier League. Ara afronta el repte d’aixecar trofeus amb l’Atlético a la lliga espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)