Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Fran Vélez(Pobla de Mafumet), sancionat amb quatre partits

L'expulsió de Fran Vélez diumenge al camp de l'Espanyol B en el minut 89 li ha sortit molt cara tant a la Pobla com al jugador, ja que el comitè de competició l'ha sancionat amb quatre partits, per agressió a un rival. El club no només no recorrerà contra la sanció, sinó que, fins i tot, ha pres mesures disciplinàries contra el jugador, que el curs passat quan va pujar al primer equip el curs passat des del juvenil, ja va veure una vermella directa i dues grogues en quatre partits i 218 minuts disputats. Des del càstig de cinc partits a Denis Coch fa dues temporades que un jugador de la Pobla no rebia una sanció tan dura, des que el club és a tercera. Els altres sancionats de la jornada són Olivella, del Vilafranca (1 partit), i també el tècnic Luis Elcacho (2 partits) i els jugadors Luis González i Jaume Nogués (1 partit), tots tres del Balaguer.

L'assemblea, demà.

La Pobla celebrarà demà la seva assemblea general ordinària, on es farà balanç econòmic i esportiu de l'últim curs i es presentarà l'informe presidencial. La primera convocatòria és a un quart de nou del vespre i la segona, a tres quarts de nou. L'acte es farà al casal cultural del municipi i serà presidit pel màxim mandatari, Josep Mir, acompanyat per la junta directiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)