2a divisió FEF

L’Olot no s’adhereix a un pacte per establir les entrades visitants a 10 euros

L’Olot no s’ha adherit a un pacte iniciat per set clubs del grup tercer de segona FEF en el qual han acordat establir les entrades visitants pels partits de lliga a 10 euros. Els de la Garrotxa s’han desmarcat de l’acord al qual han arribat el Sant Andreu, el Sabadell, l’Europa, l’Andratx, l’Alzira, el Mallorca B i el CD Eivissa Illes Pitiüses i a l’hora han defensat la seva postura emeten un comunicat a les xarxes socials:

“L’Olot respecta la decisió sobre el preu de les entrades de set clubs del grup i dona la benvinguda a les seves aficions. Ara bé, som nosaltres qui decidim els preus i no volem decidir un preu més avantatjós per a un aficionat visitant que per a un aficionat olotí. El primer que tenim present, i a qui donem explicacions, són els socis de l’Olot, el segon són els aficionats de l’Olot i el tercer són els aficionats visitants. Com és lògic, a casa nostra manem i decidim nosaltres malgrat la humilitat de la nostra dimensió”.

El club olotí ha rebut crítiques a les xarxes socials d’usuaris que no entenen la postura escollida per l’entitat, sempre defensant als seus fidels socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)