1a divisió FEF

Nàstic i Barça Atlètic, preparats per arrencar un nou any a la categoria de bronze

Els representants catalans a la 1a FEF arrencaran la lliga el pròxim cap de setmana havent acabat la pretemporada amb bones sensacions

Barça Atlètic i Nàstic de Tarragona han posat punt final a les respectives pretemporades aquest cap de setmana i afronten els darrers dies d’entrenament abans de començar la 1a FEF el pròxim dissabte i diumenge. Ambdós equips van acabar amb victòria en el seu darrer amistós i esperen poder fer una temporada similar a l’anterior, amb un final més positiu. Tots dos van arribar a la final del play-off i es van quedar a les portes de l’ascens al futbol professional.

Els blaugranes han tingut una pretemporada amb alts i baixos, marcada pel canvi inesperat a la banqueta just abans d’arrencar i per no disposar d’una gran quantitat de futbolistes cridats a ser importants perquè estaven entrenant i jugant amb el primer equip. Albert Sánchez ha ocupat el lloc de Rafa Márquez, de qui estava sent ajudant la darrera campanya. Les pautes del que vol del filial no canviaran gaire respecte a les darreres temporades. Les primeres setmanes de preparació van ser complicades, amb molts futbolistes juvenils i sense gairebé cap dels que es poden esperar a l’onze titular del pròxim diumenge a casa en l’estrena en lliga.

El Barça Atlètic va arrencar caient per la mínima (0-1) davant l’Escala i el Sabadell, equips d’inferior categoria. A l’agost va començar a reincorporar peces importants i va derrotar per 3 a 0 a l’Hospitalet i al Cornellà, també de categories inferiors. La pretemporada es va tancar aquest dissabte amb la prova de foc davant d’un dels grans equips de la 1a FEF, un Eivissa cridat a liderar l’altre grup. Els balears es van col·locar 0-2 al Johan, amb doblet del tarragoní Eugeni, però els d’Albert Sánchez van ser capaços de remuntar amb grans actuacions d’Unai Hernández, Guille i Toni Fernández i del nouvingut Raúl Dacosta. Sembla que l’equip està preparat per competir.

També ho sembla el Nàstic. Els de Tarragona volen recuperar la il·lusió després del cop que va suposar deixar anar l’ascens davant el Màlaga. Han guanyat 5 dels 7 partits de pretemporada, en un bon mes de preparació. Van arrencar guanyant 0-2 i 0-3 a Sabadell i Terrassa, conjunts de 2a FEF. Van caure 1-6 davant el Castelló, de segona, un resultat molt enganyós. També van perdre 0 a 1 contra el Saragossa, però van guanyar a l’Osca 1 a 0. Tots dos equips del futbol professional. Han tancat la pretemporada guanyant 0 a 1 a l’Atlètic Lleida de 3a i, aquest diumenge, 3 a 0 davant l’Espanyol B. Jugadors que ja hi eren com Jaume Jardí i Pablo Fernández han brillat, també nous fitxatges com Antoñín i Narro.

Els granes començaran la temporada dissabte (20h) davant l’Ourense al Nou Estadi, en principi a porta tancada per la sanció del darrer partit de play-off. El Barça Atlètic ho farà diumenge (20h) al Johan Cruyff davant el Real Union d’Irun

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)