1a femenina

Elles també estan a punt

Lliga F. La màxima categoria estatal del futbol femení ja té definit el seu calendari i aquest any hi competiran tres equips catalans

Elles també estan preparades. La Lliga F ja té data per començar i serà el cap de setmana del 7 i el 8 de setembre, tot i que encara queden per definir els horaris. Ahir a Las Rozas es va fer el sorteig del calendari entre els setze equips participants que aquesta temporada, com a novetat, no tindrà cap jornada intersetmanal. A més, igual que en la lliga masculina, tornarem a tenir tres catalans a la màxima categoria femenina: Barça, Llevant de Badalona i Espanyol.

Comença una nova era. El Barça buscarà el seu sisè títol de lliga consecutiu, però aquest any amb Pere Romeu com a director d’orquestra després del pas al costat de Jonathan Giráldez. Les blaugrana començaran la competició a domicili i ho faran a casa d’un recentment ascendit, el Deportivo de la Coruña. Les gallegues van quedar primeres de 1a divisió FEF i com elles també es va guanyar l’ascens en el play-off l’Espanyol. Les catalanes i les gallegues ocuparan ell lloc que van deixar amb el seu descens l’Sporting de Huelva i el Vila-real.

Aquesta temporada, tant el femení com el masculí periquito tornen a ser dalt de tot. Les blanc-i-blaves debutaran a la categoria d’or després de tres anys consecutius a la lliga de plata, i ho faran a casa, rebent el subcampió de la temporada passada, el Real Madrid.

El Llevant de Badalona, l’antic Llevant les Planes, també continuarà a primera després de firmar la 13a posició en una lluita pel descens fins gairebé l’últim minut. I ho farà amb novetats. El Llevant deixa enrere el barri de les Planes de Sant Joan Despí, després de 25 anys d’història, per aterrar a Badalona amb nou escut i passant la indumentària de vermella a blava. Les ara badalonines hauran d’esperar a la segona jornada per estrenar la seva nova casa. L’equip encara dirigit per Ferran Cabello començarà a domicili i s’enfrontarà al València.

El campionat s’acabarà el cap de setmana del 17 i el18 de maig, just abans que es disputin les finals de la Champions League i de la copa de la Reina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)