Territorial

Olot i Peralada, finalistes del 55è Torneig de l’Estany

Després d’una emocionant jornada inaugural, el 55è Torneig de l’Estany ja té finalistes. L’Olot i el Peralada es veuran les cares en la gran final -avui a dos quarts de 10 de la nit- després de superar les seves respectives semifinals al Figueres i al Banyoles.

L’Olot va obrir el torneig amb una victòria contundent sobre el Figueres. Els garrotxins van sorprendre el rival amb un gol fulgurant al primer minut, tot i que el Figueres va reaccionar ràpidament igualant el marcador. El partit va estar marcat per la intensitat i les oportunitats, destacant un xut de Ferron que va topar amb el pal, just abans que l’Olot aprofités una errada defensiva per tornar-se a posar per davant. Ja en la segona part, l’Olot va assegurar el triomf amb un tercer gol, deixant el marcador en un clar 3-1.

El Peralada, per la seva banda, es va enfrontar al Banyoles en la segona semifinal de la jornada. Els empordanesos van dominar els primers compassos del partit i es van avançar amb dos gols abans del descans. Tot i això, el Banyoles no es va rendir i va retallar distàncies abans del final de la primera part. A la represa, els banyolins van intensificar el seu joc i van equilibrar la balança, però no van aconseguir trobar el gol de l’empat. Així, el Peralada va mantenir el seu avantatge i es va classificar per a la final amb un ajustat 1-2.