1a divisió FEF

El Nàstic no pot passar de l’empat en l’estrena davant l’Ourense (1-1)

Els tarragonins s’han avançat amb un golàs des del centre del camp de Jaume Jardí, però els gallecs han empatat a la segona i els intents dels grana per trobar el segon han sigut insuficients

El Nàstic arrenca la lliga de 1a FEF amb un empat a casa davant l’Ourense (1-1). Els grana no han aconseguit els tres punts en l’estrena malgrat avançar-se al primer temps amb un autèntic golàs de Jaume Jardí des del centre del camp. Han empatat els visitants a la segona meitat i els locals no han pogut trobar el segon. El duel s’ha jugat a porta tancada per la sanció qie arrossega l’equip tarragoní pels actes posteriors al darrer partit de play-off de la passada temporada davant el Màlaga.

Partit molt tancat durant els primers minuts. S’ha repartit la possessió entre ambdós conjunts, però amb molt respecte i sense pràcticament ni una ocasió de gol que hagi amenaçat als porters. N’ha tingut prou amb ben poc Jaume Jardí. Superada la mitja hora, ha recollit una pilota morta al centre del camp per sorprendre al porter local, avançat. Un autèntic golàs que ha posat per davant als de Dani Vidal. Ha pogut arribar el segon abans del descans. Pablo ha perdonat després d’una gran jugada col·lectiva, i Jardí ha fregat el pal en un xut exterior.

Ha tornat a encallar-se el partit després del descans. I aquesta vegada, quan no passava res, han sigut els visitants que han trobat el gol. Un atac ràpid ha acabat amb un gran xut de Carbonell que ha superat a Varo per posar les taules. Ho ha intentat el Nàstic en la recta final, Montalvo ha pogut fer el segon en un gran xut des de la frontal. Tot i això, poques ocasions clares en la recta final. Ha sabut patir el conjunt gallec i s’ha endut un gran punt del Nou Estadi.

No és l’inici somiat pel Nàstic, però això tan sols acaba de començar. Després del fatídic desenllaç de la temporada passada, equip i afició es volen tornar a il·lusionar, però el camí és molt llarg. La setmana vinent l’equip repetirà a casa, ho farà davant el Sestao River.