1a divisió

El Real Madrid, sense estridències, goleja (3-0) el Valladolid al final

El Real Madrid s’ha rescabalat de l’empat de la primera jornada a Mallorca, i en la segona, en el retorn al Santiago Bernabéu ha guanyat (3-0) al Valladolid. El conjunt blanc es reforça amb els tres punts, no pas pel joc, tot i el resultat, ja que el marcador il·lustrava un 1-0 al minut 88. Els dos gols que han ampliat el resultat han arribat amb el duel pràcticament acabat.

No ha estat massa estimulant doncs el Madrid, en el primer partit de Kylian Mbappé al Bernabéu, en què, com l’equip, ha passat de puntetes. En la primera part no ha passat pràcticament res. Un xut del mateix Mbappé, a passada de Rüdiger, que Hein ha refusat sense problemes ha estat el més destacat. El Valladolid s’ha endreçat a camp propi, buscant el contraatac i sí li ha sortit la meitat del pla; atacar, no ho ha fet, però aconseguir que el Madrid no li generés perill, sí. L’equip madridista no se n’ha sortit; amb Vinicius, Mbappé i Rodrygo poc participatius, a l’igual que Arda Güler, avui titular, i amb pocs recursos a nivell col·lectiu per fer mal.

Després del descans, un llançament de falta ho ha decantat tot. Valverde (50’), amb un xut sec, ha obert la llauna i ha donat tranquil·litat als de Carlo Ancelotti que, no obstant això, tampoc han millorat en excés. El Valladolid ho ha intentat, ha tingut alguna ocasió bona, sobretot una de Sylla, que ha xutat fora, però no li ha servit per empatar. Finalment, Brahim Diaz (88’), ha sentenciat amb una bona definició i ja al temps afegit, l’altre fitxatge madridista, Endrick (96’), ha tancat la golejada amb un a bona rematada a passada de Brahim.