1a divisió

Brahim i Endrick fan de Mbappé

1a divisió. L’internacional marroquí i el brasiler, que entren a la recta final del duel contra el Valladolid, certifiquen la golejada del Real Madrid

Real Madrid 3 Valladolid 0

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Fran García; Tchouaméni, Valverde, Arda Güler (Brahim Díaz, 69’); Rodrygo (Modric, 69’), Mbappé (Endrick, 85’) i Vinícius (Ceballos, 85’).VALLADOLID:Hein; Luis Pérez, Cömert, Boyomo, Lucas Rosa; Ivan Sánchez, Juric (Mario Martín, 71’), Kike Pérez (Ndiaye, 85’), Darwin Machís (Raúl Moro, 58’); Víctor Meseguer (Amallah, 58’) i Marcos André (Sylla, 71’).GOLS:1-0 (50’) Valverde. 2-0 (69’) Brahim Díaz. 3-0 (96’) Endrick.ÀRBITRE:García Verdura (col·legi català).T.G.:al local Arda Güler; al visitant Marcos André.T.V.:cap.PÚBLIC:70.178 espectadors al Santiago Bernabéu.

Després d’ensopegar a Mallorca en la primera jornada, el Real Madrid va rescabalar-se en la segona, ahir contra el Valladolid (3-0), al qual va golejar al Santiago Bernabéu. No va ser, tot i el resultat, un gran partit de l’equip orientat per Carlo Ancelotti, ni de bon tros, a qui li va costar molt generar volum ofensiu i imposar-se a un rival ben endreçat, i, de fet, en el minut 88 només guanyava per 1-0 amb un gol de Valverde (50’). No va lluir Mbappé, que va estrenar-se al feu blanc i que encara no ha marcat en la lliga i va acabar substituït per Endrick al final. El brasiler (96’), de 18 anys, va aprofitar els minuts i, a passada de Brahim Díaz, va completar la golejada. Poc abans, l’internacional marroquí (88’), que també feia poca estona que era a la gespa, havia sentenciat amb el segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)