Lliga de les Nacions

El català Mingueza, sorpresa en la convocatòria de la selecció espanyola

El jugador del Celta, i cinc catalans més, a la llista de De La Fuente per jugar davant Sèrbia i Suïssa la setmana vinent

Óscar Mingueza és una de les poques sorpreses de Luis De La Fuente en la llista de la selecció espanyola de cara als partits de la Lliga de les Nacions que jugarà la pròxima setmana davant Sèrbia i Suïssa. El de Santa Perpètua de Mogoda està brillant amb el Celta en aquest inici de campanya i s’ha guanyat una convocatòria inesperada amb el combinat nacional.

A més de Mingueza, cinc catalans estan a la llista: Raya, Cucurella, Aleix García, Dani Olmo i Lamine Yamal. Els blaugranes Pedri i Ferran Torres també són a la llista de De La Fuente. La completen els porters Remiro i Robert Sánchez; els defenses Carvajal, Le Normand, Vivian, Laporte, Pau Torres i Grimaldo; els migcampistes Rodri, Zubimendi, Pepelu i Fabían; i els davanters Nico Williams, Yeremy, Oyarzabal, Ayoze i Joselu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)