2a divisió FEF

L’Olot incorpora l’extrem Joaquín Peñalver

L’atacant arriba a la Garrotxa procedent del Reus Reddis, tot i que va disputar el curs passat amb la Muntanyesa

L’Olot ha anunciat aquest migdia el fitxatge de Joaquín Peñalver, que s’incorpora a l’equip dirigit per Pedro Dólera procedent del Reus Reddis.

Després de completar una gran temporada amb el Badalona en la Divisió d’Honor juvenil, en què va marcar 12 gols en 29 partits, l’atacant barceloní va fer el salt al futbol sènior el curs passat amb la Muntanyesa, disputant 27 jornades de 3a divisió FEF -de les quals 19 com a titular- i convertint tres dianes.

El futbolista, de 20 anys, va ser anunciat pel conjunt reusenc el 17 de juliol. No obstant això, la possibilitat que li ofereix l’entitat garrotxina de disputar la quarta categoria estatal l’ha seduït per sumar-se al projecte. “És una oportunitat que m’ha donat l’Olot i he d’aprofitar-la. Estic molt agraït al club”, ha assegurat el jove, que també ha descrit les seves qualitats sobre la gespa. “Soc un jugador potent, amb bon un contra un, arribada i sacrifici. Puc jugar d’extrem o de mitjapunta. M’adaptaré al que em demani el míster”, ha sentenciat Peñalver.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)