1a divisió FEF

El Barça Atlètic cau al camp de l’Andorra (2-1)

1a divisió FEF. Els partit ha tingut una primera part molt igualada però a la segona els andorrans han sabut tirar d’ofici per endur-se els 3 punts

El Barça Atlètic ha perdut el seu primer partit a domicili. Els joves d’Albert Sánchez han caigut davant l’Andorra, equip que va baixar el curs passat a 1a divisió FEF. La primera meitat ha estat molt igualada, però a la segona l’Andorra ha sabut estirar d’ofici i s’ha avançat al 75’ amb un golàs d’Álvaro Peña. Els blaugranes han tingut un bri d’esperança firmant l’1 a 1 al 82’ amb un gol d’Ureña, però quatre minuts després els locals han remuntat el resultat amb un gol d’’Álvaro Martín i ha acabat sent el definitiu.

La primera part a l’Estadi Nacional d’Andorra ha estat força igualada. Els blaugrana han controlat un pèl més el partit mantenint la possessió, però els locals han sabut aprofitar els moments claus de pèrdues i transicions per provar de fer mal. Tot i això, cap dels dos conjunts ha aconseguit inaugurar el marcador.

Els andorrans han estat els primers a espantar amb una centrada de Clemente que Josep Cerdà no ha arribat a rematar (13’). Als blaugrana els ha costat més arribar a la porteria rival, però al 17’ Unai ha tingut la més clara dels culers amb un xut creuat que Nico sota pals ha tocat amb la punta dels dits i l’ha enviat al pal. Els locals n’han tornat a tenir una de ben clara arribada la mitja hora amb un xut de Lautaro que ha atrapat Kochen. Els culers han fet uns últims bons minuts i han marxat al descans amb bones sensacions, això sí, el marcador no s’ha mogut del 0 a 0 inicial.

A la represa, el filial culer ha traduït les bones sensacions del tram final de la primera part, en una millora en l’inici de la segona. Els jugadors d’Albert Sánchez han sortit amb una marxa més i han corregit el que els havia faltat als primers 45 minuts: arribar a l’àrea rival i tancar allà als locals. Els culers han tingut dues ocasions en menys de tres minuts (50’). Primer ho ha provat Pedro Rodríguez amb un xut que ha desviat la defesa a córner, i després ha estat a punt de fer el primer Unai amb un xut de falta directe que Nico també ha enviat a córner.

Els andorrans, però, no han tirat la tovallola. La més clara dels locals ha arribat en una ocasió de córner. Des de l’esquerra ha centrat Molina i sota pals Kochen ha tret els punys per desviar la pilota. La pilota ha anat a parar a la frontal, on atent, Martí Vilà ha agafat impuls i ha rematat amb el cap fent volar a Kochen per fer una segona gran aturada (56’).

I després d’uns minuts amb menys arribades ha obert la llauna el conjunt tricolor. Álvaro Peña des de la frontal de l’àrea i de primeres ha sorprès Kochen i amb una canonada ha marcat el primer dels locals i del partit (74’). Després d’uns canvis a la banqueta blaugrana i provatures de canvi de sistema del tècnic, el porter culer, el millor del partit, ha tornat a ser providencial per aturar el segon dels locals.

I quan semblava que els barcelonins no acabaven d’aixecar cap ha arribat el gol de l’empat. En una jugada de córner primer ho ha provat amb un cop de cap Unai, però ha marxat massa creuat. L’ha recuperat Juan Hernández que aixecant el cap ha vist Pau Prim davant la frontal i aquest l’ha deixat per Ureña a la seva dreta que després de controlar-la ha enviat la pilota al fons de la xarxa (82’).

Els locals han reaccionat ben aviat i han tret ofici davant un Barça ben jove. Amb una bona jugada combinativa els andorrans han fet el segon per remuntar el resultat i l’ha firmat Álvaro Martín amb xut creuat que ha anat a l’esquerra de la porteria blaugrana (85’).

Els sis minuts d’afegit ja no han servit al Barça per capgirar el resultat i els de Sánchez han marxat d’Andorra amb les mans buides.