2a divisió FEF

L’Olot cau contra el València Mestalla en el seu retorn a 2a FEF (1-0)

El conjunt dirigit per Pedro Dólera veu amb impotència com un gol de Joselu en el tram final (79’) decanta la balança en un partit molt ensopit i amb ben poques ocasions clares

L’Olot s’estrena amb una derrota per la mínima contra el València Mestalla (1-0) a l’estadi Antonio Puchades de Paterna en el seu retorn a la 2a divisió FEF, en un partit molt ensopit i amb poques aproximacions a destacar en què els locals s’han endut els tres punts gràcies a un gol de Joselu en el tram final (79’).

A tots dos equips els ha costat generar al llarg d’una primera part sense ocasions clares i amb domini territorial del filial en què el més rellevant ha estat la lesió d’Uri González, que s’ha vist obligat a demanar el canvi abans del descans. Juvanteny ha entrat en el seu lloc (39’). A l’inici, Marc Mas, habilitat per una passada de Sidibé, ha registrat el primer xut entre els tres pals amb una rematada tova que no ha suposat cap problema per al porter valencianista (4’), i Salvans ha finalitzat un contraatac amb una rematada que també ha estat aturada per Vicent Abril (17’). Ballesté només ha hagut d’intervenir per desviar amb els punys a córner un xut llunyà (35’).

A la segona meitat, les arribades han continuat sent escasses i els canvis tampoc han pogut capgirar la dinàmica del joc. Després de llençar-se en planxa, Ayala ha estat a punt de connectar amb una centrada de Pedro del Campo (48’), i la cavalcada de Sidibé ha acabat amb la rematada de Mas als núvols (70’).

De sobte, ja en el tram final, en una acció posterior a la pausa d’hidratació, el Mestalla s’ha avançat del no-res amb una diana de Joselu (1-0, 79’), fet que ha suposat una autèntica gerra d’aigua freda per als de Pedro Dólera tenint en compte que, fins aleshores, el València no havia inquietat la defensa dels olotins, que no han pogut reaccionar i enceten la temporada del retorn a la quarta divisió estatal amb una desfeta. Diumenge vinent (17h), els garrotxins tenen una nova oportunitat al municipal d’Olot davant el Torrent, un club que encadena el segon curs competint en la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)